Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.
Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.
یکی از روشهای رایج پخت و پز غذا و تهیهی وعدهیهای مختلف غذایی استفاده از فر است. فر با کمک المنتهایی که دارد قادر است غذاها را با کمک نیروی برق و در برخی موارد با بوسیلهی گاز در سریعترین و کمترین زمان ممکن آماده کند. یکی از مسائل مهمی که باید در استفاده از فر رعایت کرد، نوع ظرف به کار گرفته شده در فر است؛ به عبارتی جنس ظرف مورد نظر برای استفاده از فر بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا بسیاری از ظروف قابلیت استفاده در فر را ندارند و ممکن است به خود فر و غذا آسیب وارد کنند. در این مقاله که تحت عنوان «راهنمای خرید ظرف فر» تدوین شده است، میخواهیم با ماهیت و کاربرد ظرف فر آشنا شویم و اطلاعات و نکات مهمی دربارهی انواع ظروف مخصوص فر کسب کنیم. پس با لوازم خانگی ایران همراه باشید.
در راهنمای خرید ظرف فر، قبل از خرید ظرف ابتدا باید با این وسیله آشنا شویم. ظرف فر ظرفی است که برای استفاده در فر، ماکروویو و ماکروفر مناسب است و در ابعاد، اشکال و جنسهای گوناگون تولید و عرضه میشود. با استفاده از این ظروف میتوان انواع و اقسام غذاهای خوشمزه و خوش رنگ مانند کیک، شیرینی، نان، بیسکوییت و سایر غذاهایی که به مدت زمان کمی نیاز دارند تا پخته شوند تهیه کرد. هر کدام از ظروف فر مانند سینی فر و قالبهای مختلف کیک و شیرینی با توجه به جنسی که در ساختار آن بکار رفته است، خاصیت منحصربهفرد خود را دارند و دارای مزایا و معایب خاص خود هستند و به نوع خود بر روی طعم غذا تأثیر بسزایی میگذارند. به عبارت دیگر، هر ظرفی مناسب فر نیست، پس باید از ظروفی استفاده کنیم که مخصوص فر باشند. ظرف فر شامل چه انواعی می شود؟ کدام ظرف قابلیت استفاده در فر را دارد؟ در ادامه به پرسش های مطرح شده پاسخ میدهیم و به انواع ظروف فر اشاره مینماییم.
از چه جنس ظرفی در فر می توان استفاده کرد؟
ظرف فر استیل
ظروف فر استیل رسانای بسیار خوبی برای پخش حرارت در فر هستند و از استحکام و ماندگاری بسیار بالایی برخوردارند و بدون اینکه صدمهای به ساختار فیزیکی و شیمیایی محتویات داخل ظرف وارد کنند، غذا را در سریعترین حالت ممکن داغ میکند. ضد زنگ بودن، مزیت مهم دیگر ظروف فر استیل نیز محسوب میشوند زیرا پس از استفاده به راحتی تمیز و شسته میشوند.
ظرف فر چدنی با روکش نچسب
ظروف چدنی نیز بسیار مستحکم هستند و در برابر حرارت نیز بسیار مقاومند. غذاهایی که اغلب حالت مایع دارند مانند سوپ و آش که به مدت زمان بیشتری برای پختن نیاز دارند، برای این نوع ظرف بسیار مناسب هستند و به دلیل نچسب بودن روکش، غذا به سطح ظرف نیز نمیچسبد.
ظرف فر آلومینیومی با روکش نچسب
ظروف فر آلومینیومی برخلاف ظروف فر چدنی، از وزن بسیار کمی برخوردارند و در بازار در قیمتهای نسبتا پایین به فروش میرسند و برای پخت کیک و غذاهایی که نیاز به زمان کمی دارند گزینهي ایدئالی به شمار میروند.
ظرف فر شیشه ای (پیرکس)
مزیت منحصربهفرد ظرف شیشه ای سالم بودن آن است؛ ظروف شیشه ای بر خلاف سایر ظروف بدون دگرگون کردن محتویات مواد غذایی و وارد کردن مواد خطرآمیز شیمیایی به آن، طعم و بوی غذا را تغییر نمیدهند و هیچگونه خطری برای سلامت انسان ایجاد نمیکنند. همچنین این ظروف برخلاف سایر ظروف دارای بدنهی شفاف هستند؛ این ویژگی برای کسانی که دوست دارند فرآیند پخته شدن غذا را مشاهده کنند بسیار حائز اهمیت است. نکتهای که در استفاده از ظروف فر پیرکس باید رعایت کرد، این است که نباید آنها را بلافاصله از زمانی که از یخچال خارج شود داخل فر قرار داد؛ زیرا شیشه در صورت تغییر ناگهانی دما پتانسیل خرد و شکسته شدن را دارد و ممکن است در فر ترک بخورد و به غذا و خود فر صدمه بزند.
ظرف فر سرامیکی
شاید یکی از مهمترین ویژگیهای قابل توجه ظروف فر سرامیکی عدم بکارگیری آلیاژهای فلزی در ساختار بدنهی آنها است. به عبارتی ظرف های فر سرامیکی از مواد طبیعی موجود در طبیعت ساخته شدهاند؛ بنابراین خیال مصرفکننده از بابت خطر ترکیب و ادغامشدن فلزات و عناصر سمی و خطرآفرین در مواد غذایی در امان خواهد بود. این ظروف قادرند به راحتی حرارت را در خود نگه دارند و سایر فضاهای موجود در ظرف پخش کنند؛ به همین سبب لازم نیست از حرارت بالا برای پخت و آمادهکردن مواد غذایی ریخته شده در ظرف فر استفاده کنید.
خرید انواع ظرف فر در فروشگاه لوازم خانگی ایران
اگر سری به بازار و فروشگاههای آنلاین لوازم خانگی بزنید، متوجه تنوع و انبوه بسیار بالای ظروف فر خواهید شد؛ بعنوان مثال سینیهای پیرکس مخصوص فر در رنگ و اندازههای متنوعی ساخته میشوند و از اندازههای متغیری برخوردارند. قالبهای کیک و شیرینی که اغلب از جنس آلومینیوم و روکش نچسب هستند، در طرح و اشکال گوناگون در بازار تأمین میشوند تا کیک و شیرینیهای جذابی در اشکال زیبا مانند قلب، مثلث، دایره و غیره به مصرفکننده تحویل دهند. لوازم خانگی ایران نیز از رقابت داغ این روز های بازار جا نمانده و در فروشگاه آنلاین خود انواع مختلف و وسیعی از ظرف های فر گوناگون تولید شده توسط برندهای مطرح جهانن مانند کرکماز، ریوالد، پلی آو کالرز و… را برای فروش ارائه کرده است. شما مراجعهکنندهی گرامی با مطالعهی راهنمای خرید ظرف فر میتوانید ظرف مورد نظر خود را از میان سایر ظرف های فر موجود در فروشگاه انتخاب نموده و در صورت نیاز ویژگیها و مشخصات آن را با سایر محصولات هم رده مقایسه کنید و در صورتی که مطابق با سلیقهی شما بود، میتوانید آن را انتخاب کرده و اقدام به خرید اینترنتی نمایید و در نهایت آن را در سریعترین زمان ممکن دریافت نمایید.
آیا سرویس قابلمه و تابه ۱۱ پارچه یورک ریوالد در حال حاضر جزو بهترین ظروف پخت و پز نچسب محسوب می شوند؟ این سرویس چه ویژگی های برتر و منحصربه فردی نسبت به سایر ظروف دارد؟
فلاسک چیست و چه کاربردی دارد؟ ویژگی های مختلف یک فلاسک چیست؟ فلاسک چند نوع دارد؟ چگونه می توان بهترین و مقرون به صرفه ترین فلاسک را در فروشگاه ها تهیه کرد؟
مضرات استفاده از چای ساز برقی چیست؟ آیا مصرف چای هایی که در چای ساز برقی تهیه شده است برای انسان ضرر دارد؟ بهترین و سالم ترین چای ساز های موجود در بازار کدامند؟
از آنجا که چای یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانیها و کشورهای دیگر است آماده کردن آن نیاز به وسایلی مانند کتری و قوری که ساده ترین و راحت ترین روش تهیه چای است دارد که انتخاب آن تاثیر مهمی در کیفیت و طعم و رنگ چای دارد.
بهترین سرویس قابلمه استیل برند کرکماز کدام است؟ سرویس قابلمه پرولاین کرکماز چه ویژگی های منحصر به فردی دارد که باعث تمایز آن با سایر قابلمه ها شده است؟
قابلمه و تابه اینداکشن چیست و چه کاربردی در پخت و پز دارند؟ کدام قابلمه و تابه با اجاق اینداکشن سازگار است؟ تفاوت اجاق گاز و اجاق اینداکشن چیست؟ چه برندهایی قابلمه و تابه اینداکشن تولید می کنند؟
سرویس فنجان و نعلبکی چیست و چه کاربردی دارد؟ چه ویژگی هایی در کیفیت سرویس فنجان و نعلبکی تاثیر می گذارند؟ چگونه می توان بهترین سرویس فنجان و نعلبکی اصل را تهیه کرد؟
ظروف نچسب به عنوان یکی از پرکاربردترین ظروف پخت و پز در هر آشپزخانه ای یافت می شود که مزایای بسیاری از جمله مصرف کم روغن و تهیه غذای سالم تر و رژیمی دارد ولی به دلیل پوشش نچسبی که دارد ممکن است در اثر استفاده های نادرست دچار آسیب شود، در نتیجه برای حفظ و نگهداری این ظروف لازم است نکاتی را رعایت کنید تا به بهترین نحو از آنها استفاده نمایید.