Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.
Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.
تابه نچسب (به انگلیسی: Non-stick Pan) ظرفی است که سطح آن از روکش نچسب ساخته شده است. بیشتر تابههای موجود در بازار تابههایی هستند که دارای روکش نچسب هستند. روکش نچسب فرآیند پختوپز را آسان میکند و مانع از چسبیدن غذا بر روی کف تابه میشود. همچنین روکش نچسب موجب میشود تابه راحتتر از همیشه در شستشو تمیز شود. روکشهای نچسب در جنسهای مختلفی ساخته میشوند مانند تفلون، گرانیت، سرامیک و سیلیکون، که در میان آنها تفلون کاربرد بیشتری دارد و اغلب کارخانهها از این ماده در ساخت تابهها استفاده میکنند؛ زیرا تفلون به دوام و ماندگاری طولانی مدت معروف است و سبب میشود غذا راحتتر از بقیهی جنسها از کف تابه جدا شود.
یکی از عواملی که موجب آسیب زدن به روکش نچسب تابه میشود، قرار دادن تابه بر روی شعله و حرارت زیاد است؛ زیرا حرارت زیاد نه تنها به بدنه و روکش صدمه میزند، بلکه باعث آزاد شدن انواع گازهای سمی میشود که برای سلامت انسان و محیط زیست بسیار خطرآمیز و مضر هستند. در واقع این گازها از مواد سازندهی روکش نچسب ساطع میشوند. در نتیجه توصیه میشود در هنگام استفاده از تابههای نچسب آن را بر روی حرارت کم قرار دهید تا از تولید این گازها جلوگیری شود. همچنین پیشنهاد میشود از ابزارهای آشپزی نرم و سبک برای تفت و پختن غذاهایی که در تابه قرار میدهید استفاده کنید؛ بهعنوان مثال کفگیر و قاشقهای استیل به دلیل اینکه از آلیاژ محکم و سخت ساخته شدهاند به سطح تابه آسیب جبران ناپذیری وارد میکنند و بر روی آن خط و خش ایجاد میکنند. بنابراین سعی کنید از ابزارهایی استفاده کنید که زیادی سنگین و سخت نباشند مانند ابزار های آشپزی سیلیکون و چوبی. در صورت استفاده از این ابزارها مطمئن باشید هیچ نگرانیای بابت صدمه زدن به سطح تابه نخواهید داشت.
نحوه کار با ماهیتابه نچسب
همانطور که از نام این ظرف پیداست، غذای پخته شده احتمال کمتری دارد تا به سطح تابه نچسب بچسبد. این موضوع باعث میشود تا تمیز کردن آن به فرآیندی بسیار آسان و نه چندان طاقتفرسا تبدیل شود و مصرفکننده را دچار خستگی نکند. بیشتر تابههای نچسب با کمک آب و صابون به راحتی تمیز میشوند. بعضی از تابهها نیز در ماشینهای ظرفشویی قابل شستشو هستند و به راحتی در آنها قابل استفاده هستند. با این حال یادتان باشد برای شستشوی این تابهها نباید از مواد پاکیزهکنندهی قوی مانند شویندههای شیمیایی درجه بالا و سیم ظرفشویی استفاده کنید. استفاده از این نوع ابزار های شوینده به هیچ عنوان توصیه نمیشود؛ در غیر این صورت استفاده از آنها موجب وارد کردن آسیبهای بسیار شدید و جدی میشوند و تقریبا کارایی تابه نچسب را به صفر میرسانند.
آیا سرویس قابلمه و تابه ۱۱ پارچه یورک ریوالد در حال حاضر جزو بهترین ظروف پخت و پز نچسب محسوب می شوند؟ این سرویس چه ویژگی های برتر و منحصربه فردی نسبت به سایر ظروف دارد؟
فلاسک چیست و چه کاربردی دارد؟ ویژگی های مختلف یک فلاسک چیست؟ فلاسک چند نوع دارد؟ چگونه می توان بهترین و مقرون به صرفه ترین فلاسک را در فروشگاه ها تهیه کرد؟
مضرات استفاده از چای ساز برقی چیست؟ آیا مصرف چای هایی که در چای ساز برقی تهیه شده است برای انسان ضرر دارد؟ بهترین و سالم ترین چای ساز های موجود در بازار کدامند؟
از آنجا که چای یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانیها و کشورهای دیگر است آماده کردن آن نیاز به وسایلی مانند کتری و قوری که ساده ترین و راحت ترین روش تهیه چای است دارد که انتخاب آن تاثیر مهمی در کیفیت و طعم و رنگ چای دارد.
بهترین سرویس قابلمه استیل برند کرکماز کدام است؟ سرویس قابلمه پرولاین کرکماز چه ویژگی های منحصر به فردی دارد که باعث تمایز آن با سایر قابلمه ها شده است؟
قابلمه و تابه اینداکشن چیست و چه کاربردی در پخت و پز دارند؟ کدام قابلمه و تابه با اجاق اینداکشن سازگار است؟ تفاوت اجاق گاز و اجاق اینداکشن چیست؟ چه برندهایی قابلمه و تابه اینداکشن تولید می کنند؟
سرویس فنجان و نعلبکی چیست و چه کاربردی دارد؟ چه ویژگی هایی در کیفیت سرویس فنجان و نعلبکی تاثیر می گذارند؟ چگونه می توان بهترین سرویس فنجان و نعلبکی اصل را تهیه کرد؟
ظروف نچسب به عنوان یکی از پرکاربردترین ظروف پخت و پز در هر آشپزخانه ای یافت می شود که مزایای بسیاری از جمله مصرف کم روغن و تهیه غذای سالم تر و رژیمی دارد ولی به دلیل پوشش نچسبی که دارد ممکن است در اثر استفاده های نادرست دچار آسیب شود، در نتیجه برای حفظ و نگهداری این ظروف لازم است نکاتی را رعایت کنید تا به بهترین نحو از آنها استفاده نمایید.