Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.
Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.
برای تهیهی آب میوه دو روش رایج موجود است: روش دستی و روش غیر دستی. در روش دستی نیروی فیزیکی دست و بازو نقش بسیار مهمی دارد؛ زیرا میبایست عصارهی میوه یا مرکبات را با کمک دستگاههای غیر برقی آب میوه گیر به همراه مقداری زور و فشار استخراج کرد. اما این موضوع در میان دستگاههای برقی آب میوه گیر برطرف شده است؛ در واقع این نیروی برق است که به کمک مصرفکننده میآید و به فرآیند آب میوه گرفتن سهولت میبخشد تا از میل کردن آب میوهی دلخواه و محبوب خود لذت ببرید. در حال حاضر به طور عمده دو نوع دستگاه آب میوه گیر برقی در صنعت لوازم خانگی موجود است: آب میوه گیر برقی و آب مرکبات گیر برقی. این دو دستگاه بسیار کارآمد و کاربردی هستند و وظیفهی یکسانی دارند؛ اما نحوهی عملکرد بسیار متفاوتی دارند به گونهای که بر طعم، رنگ و کیفیت نوشیدنی تأثیر میگذارند. پس کسانی که علاقه دارند تا روز خود را با نوشیدن آب میوه پرانرژی و با نشاط آغاز لازم است تفاوت این دو دستگاه برقی را بدانند. در این مقاله میخواهیم به تفاوت آب میوه گیر برقی و آب مرکبات گیر برقی بپردازیم و ملاحظه کنیم چه دلیلی سبب شده تا دستگاه آب میوه گیر برقی و آب مرکبات گیر برقی با یکدیگر متفاوت باشند؟ برای اینکه در هنگام تهیه و خرید آب میوه گیر برقی دچار اشتباه نشوید واجب است دلیل تفاوت این دو دستگاه را بدانید. ادامهی این مطلب را در لوازم خانگی ایران مطالعه نمایید.
آب میوه گیر برقی یک دستگاه پرکاربرد و محبوب میان وسایل برقی آشپزخانه است که میتوان با کمک آن عصاره یا آب تمام میوهها، مرکبات و سبزیجات مانند سیب، هویج، توت فرنگی و غیره را استخراج کرد. خانهدار ها معمولا سعی میکنند این دستگاه را جزو اولویتهای اول لیست خرید لوازم خانگی قرار دهند. این دستگاه برای اینکه بتواند آب میوهها را بگیرد دارای تکنیک خاصی است؛ کاربر در ابتدا باید دستگاه را به برق متصل کند و آن را روشن کند، سپس میوهها را در محفظهی خاصی که برای قرار دادن میوهها تعبیه شده است قرار دهد و در مرحلهی بعد میوهها را با کمک یک عدد پلاستیک استوانهای شکل که شباهت زیادی به گوشت کوب دارد با نیروی بازوی مناسب فشار دهد تا میوهها توسط تیغهای تیز و برّندهی در حال چرخش دستگاه (تیغهها با کمک نیروی گریز از مرکز مانند دستگاههای سانتریفیوژ در حال چرخش به دور خود هستند) تکه تکه و له شوند و در نهایت آب آنها پس از رد شدن از صافی فلزی موجود در دستگاه در محفظه یا ظرف مورد نظر ریخته شود.
آب مرکبات گیر برقی دستگاهی است که از طریق آن میتوان تنها عصاره یا آب مرکبات خاصی مانند پرتقال، نارنج، لیمو، لیمو ترش، گریپ فروت و سایر میوه ها با پوست را گرفت. اکثر دستگاههای آب مرکبات گیر قابلیت گرفتن پالپ میوه را نیز دارند. از آنجایی که این دستگاه با برق سر و کار دارد، پس نسبت به روش قدیمی و سنتی که با کمک نیروی دست صورت میگیرد، میتواند آب مرکبات مورد نظر را در سریعترین زمان ممکن بدون آن که محیط اطراف را کثیف کند و آب مرکبات را به سایر نقاط بپاچد، خدمت مصرفکننده در یک ظرف تحویل دهد. آب مرکبات گیر برقی نیز همانند دستگاه آب میوه گیر برقی دارای پیچیدگی خاصی نیست؛ برای اینکه بتوانید آب مرکبات را با کمک این دستگاه تهیه کنید، تنها لازم است ابتدا دستگاه را روشن کنید، بعد مرکبات دلخواه خود را از وسط نصف نمایید، سپس میوهی نصف شدهای که در دست دارید را روی سبد ویژهای که در بالای دستگاه تعبیه شده است قرار داده و آن را محکم فشار دهید؛ در سبد ذکر شده تیغههای تیزی وجود دارد که با روشن شدن دستگاه شروع به چرخیدن میکنند و شروع به برش دادن تکههای مرکبات میکنند تا آب آنها گرفته شود و در نهایت در محفظهای که جلوی دستگاه قرار گرفته ریخته شود تا آمادهی میل کردن شود. اغلب دستگاه های آب مرکبات گیر برقی تولید شده توسط کارخانههای مطرح، از جنس استیل ضد زنگ هستند؛ فلذا شستشو و پاکیزه کردن این دستگاهها هیچ آسیبی به سطح بدنهی آنها وارد نمیکند و ماندگاری خود را حفظ میکند.
همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره کردیم، دو دستگاه آب میوه گیر برقی و آب مرکبات گیر برقی دارای یک تفاوت بسیار مهم و غیرقابل چشمپوشی میباشند. اگر تا بابحال از طریق تعریف این دو دستگاه و بررسی ویژگیهای آن به تفاوت آنها پی نبردید، میخواهیم در این بخش از مقالهی تفاوت آب میوه گیر برقی و آب مرکبات گیر برقی به آن اشاره کنیم. اصلیترین و بارزترین تفاوت این دو دستگاه، نوع و ماهیت میوههایی است که برای استخراج عصارهی آنها در این دستگاهها بکار استفاده میشوند. به طور دقیقتر، با استفاده از دستگاه آب مرکبات گیر فقط میتوان عصارهی مرکبات را استخراج کرد و نمیتوان غیر از مرکباتی مانند پرتقال، نارنج، لیمو و… آب سایر میوهها را گرفت. مرکباتی که در دستگاه مرکبات گیر فشرده میشوند دارای پوست و تفاله هستند؛ بنابراین عصارهای که استخراج میشود ممکن است همراه با تفالههای خود میوه باشد که به اصطلاح به آن پالپ میگویند. اما در دستگاه آب میوه گیر برقی روند کار فرق دارد. به وسیلهی دستگاه آب میوه گیر شما میتوانید تقریبا آب تمام میوهها و سبزیجات را استخراج کنید. البته در این فرآیند شما میبایست پوست کل میوه را در ابتدا جدا کنید و سپس برای شروع فرآیند آب میوه گیری آنها را درون محفظهی تیغهدار موجود در دستگاه بیندازید تا اول له و تکه تکه شود و سپس آبش گرفته شود. پس نتیجه میگیریم عملکرد و کارایی دو دستگاه باعث شده تا این دو ابزار از یکدیگر متمایز باشند و در یک دستهبندی قرار نگیرند.
آیا سرویس قابلمه و تابه ۱۱ پارچه یورک ریوالد در حال حاضر جزو بهترین ظروف پخت و پز نچسب محسوب می شوند؟ این سرویس چه ویژگی های برتر و منحصربه فردی نسبت به سایر ظروف دارد؟
فلاسک چیست و چه کاربردی دارد؟ ویژگی های مختلف یک فلاسک چیست؟ فلاسک چند نوع دارد؟ چگونه می توان بهترین و مقرون به صرفه ترین فلاسک را در فروشگاه ها تهیه کرد؟
مضرات استفاده از چای ساز برقی چیست؟ آیا مصرف چای هایی که در چای ساز برقی تهیه شده است برای انسان ضرر دارد؟ بهترین و سالم ترین چای ساز های موجود در بازار کدامند؟
از آنجا که چای یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانیها و کشورهای دیگر است آماده کردن آن نیاز به وسایلی مانند کتری و قوری که ساده ترین و راحت ترین روش تهیه چای است دارد که انتخاب آن تاثیر مهمی در کیفیت و طعم و رنگ چای دارد.
بهترین سرویس قابلمه استیل برند کرکماز کدام است؟ سرویس قابلمه پرولاین کرکماز چه ویژگی های منحصر به فردی دارد که باعث تمایز آن با سایر قابلمه ها شده است؟
قابلمه و تابه اینداکشن چیست و چه کاربردی در پخت و پز دارند؟ کدام قابلمه و تابه با اجاق اینداکشن سازگار است؟ تفاوت اجاق گاز و اجاق اینداکشن چیست؟ چه برندهایی قابلمه و تابه اینداکشن تولید می کنند؟
سرویس فنجان و نعلبکی چیست و چه کاربردی دارد؟ چه ویژگی هایی در کیفیت سرویس فنجان و نعلبکی تاثیر می گذارند؟ چگونه می توان بهترین سرویس فنجان و نعلبکی اصل را تهیه کرد؟
ظروف نچسب به عنوان یکی از پرکاربردترین ظروف پخت و پز در هر آشپزخانه ای یافت می شود که مزایای بسیاری از جمله مصرف کم روغن و تهیه غذای سالم تر و رژیمی دارد ولی به دلیل پوشش نچسبی که دارد ممکن است در اثر استفاده های نادرست دچار آسیب شود، در نتیجه برای حفظ و نگهداری این ظروف لازم است نکاتی را رعایت کنید تا به بهترین نحو از آنها استفاده نمایید.