Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.
Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.
شرکتهای معروف تولیدکنندهی لوازم خانگی مانند بوش، کرکماز، کاراجا و… که در سرتاسر نقاط جهان به صورت چندین شعبه واقع شدهاند، ظروف پخت و پز و ابزار آشپزی را در جنسها و متریالهای گوناگون مانند پلاستیک، چوب، استیل ضد زنگ یا آلومینیوم تولید میکنند. در سالهای اخیر ابزارهای آشپزی سیلیکونی کم کم وارد رقابت با این لوازم شده و توانستند در بازار فروش لوازم خانگی برای خود جایگاه چشمگیری بدست آورند. بدیهی است که هر کدام از جنسهای ذکر شده ویژگیهای مختص خود را دارند و فردی که قصد خرید آن لوازم را دارد، نخست میبایست در رابطه با مزایا و معایب این وسایل و مقایسهی مشخصات بارز آنها اطلاعات لازم را کسب کند تا در هنگام خرید لوازم آشپزی مرتکب اشتباه نشود و پس از تهیهی آنها از خرید خود پشیمان نگردد. حال مسئلهای که مطرح میشود این است: مزایای استفاده از ابزار سیلیکونی چیست؟ دلایلی که اخیرا ابزار سیلیکونی معروف شدهاند چیست؟ چه چیزی باعث شده تا بسیاری از آشپزهای حرفهای خرید ابزار آشپزی سیلیکونی را نسبت به سایر جنسها ترجیح دهند و به استفاده از آنها روی آورند؟ برای دستیابی به پاسخ پرسشهای مطرح شده با لوازم خانگی ایران همراه باشید تا بدانید معایب و مزایای استفاده از ابزار آشپزی سیلیکونی چیست و چه دلایلی باعث شده تا این ابزار از سایر لوازم متمایز باشند.
سیلیکون یک پلیمر واکنشناپذیر و دستساز میباشد که زنجیرهای متناوب از اتمهای سیلیکون و اتمهای اکسیژن است و با کربن، هیدروژن و گاهاً با برخی از عناصر دیگر ترکیب شده است. اگر به گوشه و کنار محیط خود نگاهی بیندازید، ممکن است وسایلی مشاهده نمایید که سیلیکون در ساختار آن بکار رفته است. در ادامه لیستی را برای اینکه بدانید این پلیمر در کدام یک از وسایل پرکاربرد امروزی بکار رفته است تهیه کردهایم:
استفاده از سیلیکون بعنوان عایق حرارتی و درزگیر در اماکنی که در دست ساخت و ساز است یا در حال تعمیر، بازسازی و مراقبت است.
به کار بردن آن در چسب آکواریوم برای درزگیری و عایقبندی شکافهای موجود در سینکهای ظرفشویی و برطرف کردن ترکهای دیده شده در اتصالات لولهکشی آب
استفاده از سیلیکون در ساخت نایلونهای ویژه جهت بستهبندی میوه و غذاهای حاضر برای حفظ دما و جلوگیری از وارد شدن گرد و غبار و سایر آلودگیهای مضر به آنها
در اسپریهای به خصوصی مانند اسپریهای نچسب که وظیفهی آنها جلوگیری از چسبیدن غذا به سطح قابلمه و تابه است استفاده میشود.
در برخی از لوازم بهداشتی و پزشکی که اغلب آنها حکم ساکشن را دارند بکار گرفته میشود.
مزایای استفاده از ابزار آشپزی سیلیکونی
هر ابزاری متناسب با جنسی که ساخته شده است دارای ویژگیها و مشخصات خاصی است که آنها را نسبت به سایر جنسهای سازندهی دیگر متمایز میکند؛ بعنوان مثال بیشتر محصولاتی که از سیلیکون ساخته شدهاند از رنگهای روشن بهره میبرند. همچنین هر کدام از این ابزارها مزایا و معایب مختص خود را دارند؛ اگر این ابزارها را با یکدیگر مقایسه کنید، متوجه برتر بودن یا پایینتر بودن هر کدام از آنها نسبت به یکدیگر خواهید شد. این ویژگیها در بسیاری از فرآیندها تأثیر خود را نشان خواهند داد؛ مثلا استیل از موادی تشکیل شده است که در برابر زنگزدگی بسیار مقاوم هستند؛ این ویژگی سبب شده تا بسیاری از ظروف و ابزارهای آشپزی که از جنس استیل ساخته شدهاند در صورت تماس با آب یا شستشوی مداوم دچار زنگزدگی نشوند. حال میخواهیم در ادامه به بررسی ویژگیهای سیلیکون بپردازیم و مزایای استفاده از ابزار آشپزی سیلیکونی را نام ببریم:
مقاومت بسیار بالا در برابر حرارت زیاد
محققان طبق پژوهشهای ثبت شده معتقدند ابزارهای آشپزی سیلیکونی میتوانند تا دمای ۳۱۵ درجهی سانتیگراد (برابر با ۶۰۰ فارنهایت) را تحمل کنند. بنابراین نگران ذوب شدن ابزار سیلیکونی در ظروف بسیار داغ نباشید. این ویژگی نسبت به سایر اجناس بسیار حائز اهمیت و منحصربهفرد میباشد؛ زیرا بارها دیده شده که بسیاری از ابزارهای گوناگون مانند وسایل نچسب زمانی که به مدت طولانی در دمای بسیار بالا (مانند روغن داغ) قرار میگیرند، به مرور زمان ذوب میشوند و از بین میروند. جالب است بدانید در حال حاضر دستگیره، دستکش و دمکنهایی در بازار موجود است که از جنس سیلیکون ساخته شدهاند؛ با کمک این وسایل میتوانید قابلمه و تابههای داغ گذاشته شده بر روی اجاق گاز یا قالبهایی که به منظور پخت پیتزا یا کیک در ماکروفر قرار دارند، بدون هیچ نگرانیای بابت سوختن دست و انگشتان بردارید و سپس استفاده نمایید.
مقاوم در برابر لکه شدن
به لطف نفوذناپذیر بودن سیلیکون، ظروفی که از این جنس ساخته شدهاند ضد لک هستند؛ مثلا اگر با قاشق سیلیکونی در حال هم زدن املت هستید، متوجه عدم تغییر رنگ و بوی این ابزار در تابهی پخت و پز خواهید شد. این قابلیت برای کسانی که از وسایل غیر سیلیکونی استفاده میکنند بسیار قابل مشهود خواهد بود. همچنین این ویژگی منحصربهفرد سبب گردیده تا ابزارهای سیلیکونی مسیری بسیار راحت و آسان را در فرآیند شستشو به گونهای که مصرفکننده را خسته نکنند طی کنند. ابزارهای سیلیکونی بر خلاف ابزارهای چوبی که نفوذپذیر هستند و بستر بسیار خوبی برای رشد و تکثیر انواع میکروب و باکتریها هستند، در هنگام تماس با غذا هیچ منافاتی ندارند و به آنها آسیبی نمیرسانند.
برخوردار بودن از قابلیت انعطاف پذیری
قابلیت انعطاف پذیری که از مهمترین مزایای استفاده از ابزار آشپزی سیلیکون است، باعث شده تا کار با آن به ویژه داخل ظروف نچسب بسیار آسوده و بدون دردسر باشد؛ زیرا برخلاف ابزارهای چوبی و فلزی، این قابلیت موجب شده تا هنگام کار با ابزار سیلیکونی هیچگونه خدشه و آسیبی به سطح ظروف پخت و پز مانند قابلمه و تابه نچسب وارد نشود.
قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی
ابزار و ظروف سیلیکونی میتوانند در انواع ماشینهای ظرفشویی به راحتی شستشو و تمیز شوند. البته این بدین معنا نیست که نتوان آنها را با دست شست. برای شستشوی ابزار سیلیکونی با دست میتوانید از یک مایع ظرفشویی ساده به همراه برس استفاده نمایید. توصیه میشود به هیچ وجه از صابونهای قوی و خورنده استفاده نکنید، زیرا این نوع صابونها آسیب بزرگی به سطح بدنهی ابزار سیلیکونی وارد میکنند و باعث از بین رفتن آنها میشوند.
واکنش ناپذیر و با دوام
سیلیکون به طور طبیعی غیر سمی است. بنابراین، استفاده از ابزار سیلیکونی به تهیهی غذای سالم و عاری از هرگونه مواد شیمیایی مضر کمک میکند. همچنین ابزارهای سیلیکونی رنگ و بوی مواد را به خود نمی گیرند، علاوه بر این طعم و بویی نیز به غذا منتقل نمیکنند. این ویژگی باعث شده تا ابزار سیلیکونی نسبت به سایر وسایل که در هنگام مجاورت با محیط بسیار داغ مواد شیمیایی آسیبزا تولید میکنند و خاصیت خود را از دست میدهند، بسیار بادوام باشند و در مدت زمان طولانی قابلیتهای خود را حفظ کنند.
خرید بهترین ابزار آشپزی سیلیکونی در فروشگاه لوازم خانگی ایران
اولین و مهمترین هدف لوازم خانگی ایران، استفاده از بیش از ۵ دهه تجارب مشتری مداری در زمینهی واردات و توزیع وسایل و ملزومات خانه و آشپزخانه و عرضه و فروش این محصولات با برندهای معتبر داخلی و بینالمللی (مانند کرکماز، کاراجا، فیلیپس، تاشوو، بامبوم و…) و ارائهي ضمانتنامهی رسمی به همراه قیمت مناسب میباشد. لذا به عنوان یکی از پیشگامان حاضر در این صنایع با درنظر گرفتن توانایی و تخصصهای لازم جهت راهنمایی آن دسته از مشتریانی که علاقمند به بررسی و یا خرید کالاهای منتخب به صورت مستقیم و آنلاین میباشند، تنوع وسیعی از بهترین، باکیفیتترین، مقرون به صرفهترین و مرغوبترین ابزارهای آشپزی سیلیکونی همچون پوست کن، چاقو تیزکن، درب بازکن و… در فروشگاه آنلاین لوازم خانگی ایران عرضه شده است که میتوانید در صورت مطابقت با سلیقه خود اقدام به خرید آنها کنید تا نه تنها با آشنا کردن مصرفکننده با مزایای استفاده از ابزار آشپزی سیلیکونی در قالب یک مقاله، بلکه برای مشتریان عزیز، سایر خدمات پس از فروش دیگر مانند راهنمای استفاده از ابزار، عودت کالا در صورت رؤیت نقص فنی و… را فراهم نماییم.
آیا سرویس قابلمه و تابه ۱۱ پارچه یورک ریوالد در حال حاضر جزو بهترین ظروف پخت و پز نچسب محسوب می شوند؟ این سرویس چه ویژگی های برتر و منحصربه فردی نسبت به سایر ظروف دارد؟
فلاسک چیست و چه کاربردی دارد؟ ویژگی های مختلف یک فلاسک چیست؟ فلاسک چند نوع دارد؟ چگونه می توان بهترین و مقرون به صرفه ترین فلاسک را در فروشگاه ها تهیه کرد؟
مضرات استفاده از چای ساز برقی چیست؟ آیا مصرف چای هایی که در چای ساز برقی تهیه شده است برای انسان ضرر دارد؟ بهترین و سالم ترین چای ساز های موجود در بازار کدامند؟
از آنجا که چای یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانیها و کشورهای دیگر است آماده کردن آن نیاز به وسایلی مانند کتری و قوری که ساده ترین و راحت ترین روش تهیه چای است دارد که انتخاب آن تاثیر مهمی در کیفیت و طعم و رنگ چای دارد.
بهترین سرویس قابلمه استیل برند کرکماز کدام است؟ سرویس قابلمه پرولاین کرکماز چه ویژگی های منحصر به فردی دارد که باعث تمایز آن با سایر قابلمه ها شده است؟
قابلمه و تابه اینداکشن چیست و چه کاربردی در پخت و پز دارند؟ کدام قابلمه و تابه با اجاق اینداکشن سازگار است؟ تفاوت اجاق گاز و اجاق اینداکشن چیست؟ چه برندهایی قابلمه و تابه اینداکشن تولید می کنند؟
سرویس فنجان و نعلبکی چیست و چه کاربردی دارد؟ چه ویژگی هایی در کیفیت سرویس فنجان و نعلبکی تاثیر می گذارند؟ چگونه می توان بهترین سرویس فنجان و نعلبکی اصل را تهیه کرد؟
ظروف نچسب به عنوان یکی از پرکاربردترین ظروف پخت و پز در هر آشپزخانه ای یافت می شود که مزایای بسیاری از جمله مصرف کم روغن و تهیه غذای سالم تر و رژیمی دارد ولی به دلیل پوشش نچسبی که دارد ممکن است در اثر استفاده های نادرست دچار آسیب شود، در نتیجه برای حفظ و نگهداری این ظروف لازم است نکاتی را رعایت کنید تا به بهترین نحو از آنها استفاده نمایید.