Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.
Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.
چای یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین نوشیدنیهای گرم مردم ایران محسوب میشود، به طوری که پای ثابت وعدههای غذایی یک فرد ایرانی طی ۲۴ ساعت شبانهروز است و ایرانی حداقل یک بار در روز آن را میل میکند. هر محصول یا وسیلهای که توانایی تولید و تهیهی این نوشیدنی را داشته باشد نیز مورد استقبال ایرانیان قرار میگیرد. بعنوان مثال کتری و قوری دستگاه های چای ساز برقی از نمونه وسایل تهیه و آمادهسازی چای پرطرفدار میان مردم میباشد که به طور مداوم به ویژه در فصول سرد پاییز و زمستان تولید و عرضهی آنها در بازار چند برابر میشود. امروزه با توجه با پیشرفت قابل توجه لوازم خانگی و حضور روز افزون دستگاههای برقی در خانهها و رستورانها، فناوریها و نوآوریهایی وارد بازار میشود که متأسفانه خیلی از خریداران و مصرفکنندگان اطلاعات کافی دربارهی آن محصول ندارند و توجه لازم به مزایا و معایب و طرز استفاده از آن را نمیکنند. در این مطلب میخواهیم در رابطه با مزایا و مضرات استفاده از چای ساز برقی صحبت کنیم که همواره یکی از بحثبرانگیزترین موضوعات میان افرادی که برای سلامتی خود ارزش قائل هستند به شمار میرود. آیا واقعا استفاده از چای ساز برای سلامتی مضر است؟ به چه دلایلی استفاده از چای ساز برای انسان ناسالم است؟ آیا تمام چای ساز هایی که تولید میشوند غیر استاندارد هستند؟ با لوازم خانگی ایران همراه باشید تا در مورد مضرات استفاده از چای ساز مفصل صحبت کنیم.
به طور کلی چای ساز های برقی به سه نوع کتری برقی، دم آور و سماور برقی تقسیم میشوند. چای ساز ها به دلایل مختلفی طرفداران خاص خودشان را دارند؛ مثلا چای ساز ها به لطف المنتهای حرارتی تعبیه شده میتوانند چای مورد نظر را در سریعترین زمان ممکن آماده کنند؛ این ویژگی برای قشر خاصی همچون کارمندان و دانشجویانی که وقت کافی برای دم کردن چای ندارند نکتهی بسیار حائز اهمیتی محسوب میشود. همچنین این دستگاهها از انرژی کمتری برای آماده کردن چای استفاده میکنند و به طور چشمگیری در مصرف برق صرفهجویی میکنند. علاوه بر آن اغلب چای ساز های برقی با کمک فناوری خاموش شدن خودکار، پس از اینکه آب به نقطه جوش میرسانند به طور اتوماتیک غیر فعال میشوند و از انجام دادن فعالیتهای بیهوده و اضافه جلوگیری میکنند. تفاوت عمده و اصلی چای ساز ها در جنس بدنهی آنها میباشد. چای ساز هایی که توسط شرکتهای لوازم خانگی تولید میشوند در اجناس مختلفی به بازار عرضه میشوند؛ مانند استیل، شیشهای، سرامیکی و پلاستیکی و غیره. در عناصر سازندهی این اجناس موادی به کار رفته است که در صورت تماس با آب جوش واکنش نشان میدهند و مقداری از املاح خود را در آب آزاد میکنند. این مواد آزاد شده که همگی مصنوعی و شیمیایی هستند برای انسان بسیار مضر هستند و با مصرف آن سیستم سلامت بدن به خطر میافتد. ماهیت این مواد مضر چیست؟ در صورت مضر بودن استفاده از چای ساز، دلیل استفاده عموم مردم از آنها چیست؟ در ادامه به دلایل مضر بودن استفاده از چای ساز اشاره کردیم.
مضرات استفاده از چای ساز چیست؟
تحقیقات و پژوهشات کارشناسان لوازم خانگی نشان داده جنسی که در ساخت بدنهی داخلی چای ساز بکار رفته زمانی که در حال جوشاندن آب هستند موادی از خود نشت میدهند و آن را داخل آب وارد میکنند که ممکن است برای انسان مضر باشد. این ماده که «BPA» یا «بیسفنول آ» نام دارد، یک مادهی شیمیایی صنعتی است که از پلیکربنات یا پروپیلن ساخته شده است و اغلب در تولید وسایل پلاستیک پلیکربنات به ویژه وسایل و ظروف پلاستیکی آشپزخانه بکار گرفته میشود. ورود این ماده به مواد غذایی و آب جوش باعث تغییر ساختار شیمیایی آنها شده و مصرف آن موجب بروز انواع بیماریهای حاد مانند مشکلات تنفسی، اختلالات مغزی و عصبی، بیماریهای قلبی عروقی، اختلال غدد و ناباروری، سرطانهای وخیم و سایر مریضیها در تمام سنین و اقشار جامعه میشود.
بهترین و سالم ترین جنس چای ساز چیست؟
همانطور که در بخش معایب استفاده از چای ساز به طور مفصل اشاره شد، خرید چای ساز های پلاستیکیای که حاوی مواد BPA هستند به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود. بنابراین اگر قصد خرید چای ساز پلاستیکی دارید چای سازی را تهیه کنید که فاقد مواد شیمیایی BPA باشد. سایر اجناس مانند شیشه و استیل به مراتب ضرر کمتری نسبت به پلاستیک دارند. چای ساز های شیشه ای سالمترین نوع چای ساز هستند؛ چای ساز های شیشه ای نشکن و پیرکس ظاهر بسیار شیک و مجلسی دارند که زیبایی آشپزخانه را دوچندان میکنند و جان تازهای به محیط خانه اضافه میکنند. چای ساز های استیل نیز عایق بسیار خوبی برای حفظ حرارت هستند. چای ساز های استیل از قابلیت ضد زنگ برخوردارند و در صورت شستشو دچار زنگزدگی و فرسودگی نمیشوند و به دلیل استحکام بسیار بالا تا سالیان دراز قابل استفاده خواهند بود. در مجموع خریدار یا مصرفکننده هنگام خرید چای ساز باید به خوبی به جنس دستگاه مورد نظر دقت کند و از کیفیت و سلامت کالا اطمینان کسب کند، زیرا مهمترین و تأثیرگذارترین عامل در کیفیت یک چای آماده شده در چای ساز، جنس بدنهی دستگاه است. بنابراین اگر در طول شبانه روز مقدار زیادی چای میل میکنید به هیچ عنوان سمت خرید چای ساز های بیکیفیت و نامرغوب نروید. اگر در خرید یک چای ساز اصل و باکیفیت پیش زمینهی خاصی ندارید و بابت اینکه باید کدام یک از انواع آنها را سفارش دهید اطلاعات کافی ندارید، این کار را به کادر مجرب لوازم خانگی ایران بسپارید. لوازم خانگی ایران با توجه به تجربهای که طی دهههای اخیر در ارائهی خدمات پس از فروش مانند ارائهی ضمانتنامهی رسمی و گارانتی اصل، عرضهی بهترین چای ساز ها از شرکتهای معروف و پرفروش خارجی (مانند کاراجا، کرکماز، ریوالد، تفال، رابیلوکس و بامبوم) در قیمتهای مناسب و ارزان به منظور فروش اینترنتی به کاربران بدست آورده است، کمک حال شما مراجعهکنندهی محترم خواهد بود.
آیا سرویس قابلمه و تابه ۱۱ پارچه یورک ریوالد در حال حاضر جزو بهترین ظروف پخت و پز نچسب محسوب می شوند؟ این سرویس چه ویژگی های برتر و منحصربه فردی نسبت به سایر ظروف دارد؟
فلاسک چیست و چه کاربردی دارد؟ ویژگی های مختلف یک فلاسک چیست؟ فلاسک چند نوع دارد؟ چگونه می توان بهترین و مقرون به صرفه ترین فلاسک را در فروشگاه ها تهیه کرد؟
از آنجا که چای یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانیها و کشورهای دیگر است آماده کردن آن نیاز به وسایلی مانند کتری و قوری که ساده ترین و راحت ترین روش تهیه چای است دارد که انتخاب آن تاثیر مهمی در کیفیت و طعم و رنگ چای دارد.
بهترین سرویس قابلمه استیل برند کرکماز کدام است؟ سرویس قابلمه پرولاین کرکماز چه ویژگی های منحصر به فردی دارد که باعث تمایز آن با سایر قابلمه ها شده است؟
قابلمه و تابه اینداکشن چیست و چه کاربردی در پخت و پز دارند؟ کدام قابلمه و تابه با اجاق اینداکشن سازگار است؟ تفاوت اجاق گاز و اجاق اینداکشن چیست؟ چه برندهایی قابلمه و تابه اینداکشن تولید می کنند؟
سرویس فنجان و نعلبکی چیست و چه کاربردی دارد؟ چه ویژگی هایی در کیفیت سرویس فنجان و نعلبکی تاثیر می گذارند؟ چگونه می توان بهترین سرویس فنجان و نعلبکی اصل را تهیه کرد؟
ظروف نچسب به عنوان یکی از پرکاربردترین ظروف پخت و پز در هر آشپزخانه ای یافت می شود که مزایای بسیاری از جمله مصرف کم روغن و تهیه غذای سالم تر و رژیمی دارد ولی به دلیل پوشش نچسبی که دارد ممکن است در اثر استفاده های نادرست دچار آسیب شود، در نتیجه برای حفظ و نگهداری این ظروف لازم است نکاتی را رعایت کنید تا به بهترین نحو از آنها استفاده نمایید.