پشتیبان مشتریان خود هستیم, ضمانتنامه لوازم خانگی ایران

به لحاظ به روز رسانی سیستم ها و روش های بررسی و ثبت ضمانتنامه لوازم خانگی ایران, متاسفانه به مدت مشخص شده قادر به ارایه این خدمت به مشتریان عزیز نیستیم. خواهشمندیم پس از طی این مدت مجددا جهت بررسی و ثبت ضمانتنامه محصول خود تلاش بفرمایید.

0 روز 00 ساعت 00 min 00 ثانیه
لوازم خانگی ایران Iran Home Appliances
ضمانتنامه شرکت لوازم خانگی ایران

محصولات تحت پوشش

شرکت لوازم خانگی ایران محصولات لوازم خانگی را در گروه های مختلف تحت شرایط متفاوت تحت پوشش ضمانت و خدمات پس از فروش قرار می دهد.

لوازم خانگی برقی کوچک

محصولاتی چون چای ساز، قهوه ساز، سماور برقی، کتری برقی، ساندویچ ساز، وافل ساز، منقل برقی

ظروف استیل آشپزخانه

محصولاتی چون قابلمه، تابه، وک، کتری، قوری، سماور روگازی، کتری قوری

ظروف نچسب آشپزخانه

محصولاتی چون انواع قابلمه نچسب، تابه نچسب و وک نچسب

با ما در تماس باشید!

ما هم اکنون آماده پاسخگویی هستیم! نظرات خود را با ما در میان بگذارید

Contact Form Farsi

من با پردازش داده های شخصی موافقت می کنم و با توافق کاربر و سیاست حفظ حریم خصوصی موافقم

88327122

برای هرگونه سوال با ما در تماس باشید

در ساعات اداری پاسخگوی شما از طریق ایمیل و تلفن هستیم

ضمانت لوازم خانگی ایران

برندهای تحت پوشش ضمانت

محصولات لوازم خانگی برقی کوچک و ظروف استیل و نچسب برندهای زیر در صورت دارا بودن ضمانتنامه معتبر شرکت لوازم خانگی ایران تحت پوشش خدمات پس از فروش شرکت لوازم خانگی ایران خواهند بود.

دستور مصرف محصولات

راهنمای خرید قهوه ساز برقی کرکماز | لوازم خانگی ایران

لوازم خانگی برقی کوچک

لوازم خانگی برقی کوچک بایستی براساس دفترچه راهنمای داخل محصول و برق مصرفی کشور ایران برای مصارف خانگی استفاده گردد.

ظروف استیل آشپزخانه


محصولات استیل کرکماز از فولاد ضدزنگ کروم نیکل 10/18 تولید و بهداشتی ترین ظروف فلزی پخت و پز هستند که مقاومت خوبی در برابر خوردگی ناشی از حرارت و رطوبت دارند و باید پس از هر بار شستشو خشک شوند. در غیر این صورت، ممکن است برخی لکه‌ها، نقاط یا زنگ‌زدگی‌ها ظاهر شوند. نوشته ‌های روی محصولات با پاک‌کننده‌های ساینده تمیز ‌نشوند، در غیر این صورت، ممکن است محو شوند. محصولاتی که در حالت خیس، نمناک و بدون خشک شدن روی اجاق گاز قرار ‌گیرند، ممکن است اکسید و لکه دار شوند. تمیز کردن محصول با مواد شوینده قوی ممکن است باعث ایجاد خراش شود. هنگام شستشو در ظرفشویی، مطمئن شوید که نمک از درب نمک نشت نمی‌کند. نمک می‌تواند باعث خرابی، اکسیداسیون و لکه دار شدن سطوح فلزی شود. محصول را برای مدت طولانی در ماشین ظرفشویی نگذارید. استفاده از محصولات کوچک روی شعله بزرگ یا اجاق نامناسب ممکن است باعث احاطه اطراف قابلمه با شعله و تیرگی محصول ‌شود. دسته‌ها و لوازم جانبی ممکن است بسوزند و ذوب شوند. تغییر رنگ (رنگ آبی – تشکیل لکه‌های سفید) محصولات استیل ناشی از تغییرات ناگهانی دما است. غذای سرد را بلافاصله پس از خارج کردن از یخچال روی اجاق گاز نپزید. برعکس، غذای تازه پخته شده را تا زمانی که کاملاً خنک نشده است، در یخچال یا زیر آب سرد قرار ندهید. اگر لکه‌های سفید (کدر شدن) ایجاد شد: مالیدن لیمو یا آبلیمو روی سطح محصول با استفاده از سطح نرم اسفنج ظرفشویی به از بین بردن لکه‌ها کمک می‌کند. برای از بین بردن رسوبات آهکی روی محصول، 1 قاشق غذاخوری اسید سیتریک و 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین را با نیم لیتر آب مخلوط و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا اسید سیتریک به طور کامل حل شود. همچنین می‌توانید لکه چای را به طور طبیعی و بدون استفاده از مواد شیمیایی از روی محصول خود پاک کنید. محصول شما به دلیل تجمع رسوبات آهکی از پوشش ضمانت خارج می گردد.
لوازم خانگی ایران Iran Home Appliances آسترا کرکماز اصل
Aras Iranian Home Appliances Manufacturing Co کارخانجات لوازم خانگی ایرانیان ارس

ظروف نچسب آشپزخانه

قبل از اولین استفاده، محصول جدید خود را با آب داغ و مواد شوینده ظرفشویی تمیز کنید. داخل محصول را کاملاً خشک و کمی چرب کنید. هنگام پخت و پز اندازه کفه ظرفی که استفاده می‌کنید باید با شعله‌ای که روی آن قرار می‌دهید سازگار باشد. اگر شعله کافی نباشد، ممکن است زمان پخت افزایش یابد. اگر شعله خیلی بزرگ باشد، شعله‌ای که از لبه کفه فراتر می‌رود ممکن است باعث تیره شدن سطوح بیرونی شود. در اجاق گازهای القایی، عدم تطابق بین شعله و کفه ممکن است باعث نقص عملکرد محصول شود. ابتدا، ظرف خالی را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس غذا را تا زمانی که سطح آن طلایی رنگ شود، بپزید. برای پخت نهایی، حرارت کمتری توصیه می‌شود. هنگام پخت، ماهیتابه یا قابلمه خود را بدون مراقبت رها نکنید. روغن‌های گیاهی و حیوانی نامناسب در دماهای بالا مشتعل می‌شوند و باعث ایجاد رسوب سیاه در کف محصول شما می‌شوند که می‌تواند بر خواص نچسبی و تمیز کردن آسان آن تأثیر منفی بگذارد. روغن‌های گیاهی و حیوانی حاوی آب، پروتئین شیر و نمک هستند و بنابراین به سرعت مشتعل می‌شوند. برای عملکرد بهینه پخت، توصیه می‌کنیم از حرارت متوسط​​​​(تقریباً 160 درجه سانتیگراد) استفاده کنید. دسته‌های چدنی یکپارچه یا دسته‌های استیل در حین استفاده داغ می‌شوند. هنگام کار با آن ها همیشه از یک پارچه خشک و ضخیم یا دستکش فر استفاده کنید. اگر قابلمه‌ها و ماهیتابه‌های خود را با آب داغ، مایع ظرفشویی و اسفنج بشویید، برق می‌زنند. محصولات نچسب را می‌توان در ماشین ظرفشویی شست، اما شرکت ما این کار را برای افزایش طول عمر محصول توصیه نمی‌کند. هشدار مهم: محصولات روکش‌دار نباید با مواد شیمیایی سوزاننده (سفیدکننده، اسید هیدروکلریک، چربی‌زدا و غیره) تمیز شوند چون به محصول آسیب می‌رسانند و گارانتی محصول را باطل می‌کند. دسته‌ها و سطح نچسب محصول را از نظر لکه بررسی کنید. در حین شستشو، از مواد شیمیایی سخت، تیز، خراش‌دهنده یا ساینده که می‌توانند به پوشش نچسب آسیب برسانند، در داخل یا خارج محصول استفاده نکنید. بیش از حد گرم نکنید. در غیر این صورت، خواص نچسبی محصول آسیب خواهد دید. از ابزارهای سخت یا نوک‌تیز در ظرف استفاده نکنید. فقط از ابزارآشپزخانه چوبی یا پلاستیکی مقاوم در برابر حرارت استفاده کنید. قابلمه یا ماهیتابه خود را برای مدت طولانی بدون روغن یا آب گرم نکنید. حتماً پس از هر بار استفاده، محصول را تمیز کنید. قابلمه یا ماهیتابه شما برای استفاده در فر مناسب نیست. مواد پخته شده را مستقیماً در محصول خرد نکنید. از همزن دستی یا برقی در محصول استفاده نکنید.